VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2013 MINGGU 6 KEENAM FULL

3

TONTON VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2013 MINGGU 6 FULL VIDEO HD ONLINE MLM KEENAM | SHIRO SEPAHTU WALA COMEY BOBOI SYJ JAMBU NABIL BOCEY SAYWHO

Tonton Video Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu ke 6 menyaksikan 10 lagi peserta yang bertanding selepas Zero telah tersingkir pada minggu ke 5 yang lalu. Bertemakan bebas di minggu kelima dan Zero gagal meraih undian yang membolehkan mereka kekal berada dalam pertandingan. MLM kini sampai di minggu keenam dan bertemakan Loghat. Mampukah 10 peserta yang tinggal menampilkan persembahan yang bertenaga? Sama-sama kita nantikan persembahan mereka malam ini 20 disember 2013.

maharaja lawak mega 2013

Minggu kelima menyaksikan Shiro mendapat tepukan gemuruh dan disebut-sebut sebagai peserta terbaik dalam kalangan penonton yang hadir menyaksikan persembahan mereka. Di minggu ke 6 ini mampukah Shiro mengekalkan persembahan yang memukau penonton.

Bertempat di Auditorium MBSA, Shah Alam malam ini kesemua peserta Maharaja Lawak Mega 2013  akan menghiburkan anda dengan persembahan mereka secara live anda boleh saksikan show mereka dengan mendapatkan tiket di Pondok Pengawal North Entrance Astro Bukit Jalil bermula jam 10 pagi untuk dapatkan pass PERCUMA.

Penonton diwajibkan mematuhi etika berpakaian yang telah ditetapkan. Lelaki dan wanita haruslah sopan. Berseluar panjang. Berkasut atau Sandal. Kanak-kanak dibawah 12 tahun dilarang masuk. Tiket adalah terhad.

Kesemua peserta MLM 2013 memerlukan sokongan dan undian anda untuk bergelar Juara Maharaja Lawak Mega 2013. Oleh itu anda boleh membuktikan sokongan anda dengan mengundi mereka. Berikut adalah cara undian untuk setiap peserta bertanding.

SMS: Taip ML<jarak>[nama singkatan PESERTA]atau ML< 3/5/10><jarak>[nama singkatan PESERTA]untuk ( 3/5/10 undian) ke 32777
Contoh : ML10 [nama singkatan PESERTA]ke 32777.

Untuk 20 undian: Taip ML20<jarak>[nama singkatan PESERTA]ke 32777.

Seperti biasa kami akan membawakan kepada anda Video Full Persembahan Peserta MLM 2013 setiap mingu dilaman ini.

Tema : loghat

Undian terendah : Sepahtu, Wala, Boboi

Peserta tersingkir : Boboi

Video Full Maharaja Lawak Mega Minggu Ke 6 keenam

Saksikan setiap Jumaat jam 10 malam di saluran Astro Warna dan Astro Mustika HD. Tonton episod penuh Maharaja Lawak Mega di Astro On The Go.

3 Comments

Tinggalkan Komen