TONTON ONLINE AKU ISTERINYA EPISODE 2 TV3

0

TONTON ONLINE AKU ISTERINYA EPISODE 2 FULL VIDEO SLOT AKASIA TV3 ISNIN HINGGA KHAMIS 7 MALAM LAKONAN IZZUE ISLAM DAN ANZALNA NASIR 3 APRIL 2014

Sinopsis Aku Isterinya – Diadaptasi dari novel Aku Bukan Mistress, mengisahkan Mya Arlissa yang hidup dalam dunia yang kejam. Dia terperangkap didalam dunia gelap bukan dari kehendak hatinya. Muncul seorang lelaki yang sangkanya akan membawanya keluar dari dunia itu, malangnya tidak. Lekai ini sama dengan lelaki yang lain.

Dirinya tergadai kepada Mikail, lelaki tampan yang kaya raya dan menjadi buruan ramai wanita. Dua tahun bersama Mikail, Mya mula mahu mencari arah hidupnya. Sikap Mikail yang semakin aneh dari sehari ke sehari membuatkan Mya keliru. Dalam resah dan debar, dalam benci dan rindu, dalam marah ada tenang. Mikail mendera hati dan perasaanya.

Aku Isterinya Episode 2 – Kepala Mikail masih lagi terasa berat penangan alkohol yang diambilnya malam tadi. Dia turun mencari Mya apabila di dapur tidak kedengaran bunyi bising seperti hari-hari biasa.

Pelakon: Izzue Islam, Anzalna Nasir, Syawan Zulkifli
Tayangan: TV3 Slot Akasia 7 Malam Isnin – Khamis
Status: Terkini – Episod 2

[video_embed] [/video_embed]

Tinggalkan Komen