LUAHAN PUTERI AWANI AHMAD | VIDEO BUDAK COUPLE SEMINGGU

0

LUAHAN PERASAAN PUTERI AWANI | VIDEO TAU TAK? DAH SEMINGGU KITA KAPEL? | Terbaru, budak perempuan bernama Puteri Awani Ahmad yang dikritik hebat melalui video yang bertajuk DAH SEMINGGU KITA COUPLE telah meluahkan perasaannya di dalam blog beliau.

BACA LUAHAN PUTERI AWANI YANG BERTAJUK ALLAH RINDU DOA HAMBANYA DI BAWAH.

Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.
Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia.
Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :’) Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang .
Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin verita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah.
SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa .
Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :’)

Di taip oleh jari-jari runcing Puteri Awani

TONTON VIDEO PUTERI AWANI YANG BERTAJUK KITA COUPLE  DAH SEMINGGU DI BAWAH. (AKAN DIPADAM TAK LAMA LAGI ATAS PERMINTAAN PUTERI)

JANGAN LUPA BACA : KOLEKSI GAMBAR TROLL PUTERI AWANI – VIDEO CINTA SEMINGGU
JIKA ANDA INGIN MELAWAT BLOG BELIAU, SILA KLIK : http://puteriawaniahmad.blogspot.com/
KESIMPULAN : DAH MENJADI ADAT MANUSIA. DAH KENA BARU NAK INGAT TUHAN. INGAT! JANGAN KONGSIKAN KISAH PERIBADI KORANG DI LAMAN SOSIAL. JANGAN SALAHKAN ORANG LAIN DI ATAS KEBODOHAN ANDA.

Tinggalkan Komen