Khairul Fahmi Che Mat Minum Arak Di Restoran Werner’s

1

GAMBAR KHAIRUL FAHMI CHE MAT DAN DAHLIA TECK DI RESTORAN WERNER’S BUKIT BINTANG DIDAKWA HADIR PARTI HARIJADI DAN MINUM ARAK.

Kontroversi gambar Apex aka khairul fahmi bersama Dahlia Teck dan rakan-rakan di parti harijadi masih lagi hangat diperkatakan. Mereka dikatakan berhibur di sebuah restoran eksklusif, Werner’s, di Changkat Bukit Bintang baru-baru ini. Selepas dikaji selidik, ternyata bahawa restoran Werner’s kat Bukit Bintang ternyata tidak halal.

Jika anda lihat betul-betul gambar Apex dan Dahlia, terdapat logo arak berjenama Heineken kat atas meja tu. Apa yang dipersoalkan adalah mengenai beberapa botol minuman keras yang terdapat di atas meja di dalam gambar tersebut. Namun, tidak dapat dipastikan samada mereka adalah pemilik minuman keras diatas meja, namun dalam gambar menunjukkan beberapa botol minuman keras yang sudah dibuka. Beberapa orang pembaca turut mempersoalkan mengenai muka Apex yang merah padam. Apapun, peminat Apex dinasihati agar berfikiran positif terhadap Apek.

Ada kemungkinan juga Apex hanya duduk disitu dan tidak minum minuman keras berkenaan. Ada sesetengah pihak beranggapan bahawa gambar ni bertujuan untuk menjatuhkan populariti Apex.

diharapkan penjaga gol kelantan KFCM bekas tunang jejariruncing.blogspot elia ini segera membuat kenyataan media bagi menerangkan hal sebenar dan menyingkirkan segala pandangan negatif umum terhada khairul fahmi che mat dan dahliah teck kekasihnya.

Tinggalkan Komen