Jejari Runcing Blog Bekas Tunang Khairul Fahmi Che Mat Meletop

0

jejari runcing dulu pernah mencetuskan kontroversi dikala hebohnya isu pertunangan elia si pemilik blog dan penjaga gol negara. hari ini jejari runcing meletup lagi apabila heboh mengenai putusnya pertunangan elia dan khairul fahmi.

masih segar dengan kehangatan kisah percintaan meraka namun jodoh pertemuan di tangan tuhan, takdir elia dan khairul fahmi tidak kesampaian bila putus di tengah jalan…

jejari runcing blog si elia mendapat perhatian umum dikala ini.blog elia ini menceritakan dari a-z kisah percintaan dengan khairul fahmi che mat.kalau baca, korang akan tahu segala cerita mereka.pergi bercuti, dan bersuka-suka.manis jelah semua.sehinggalah isu putus tunang hangat di cerita di akhbar tempatan baru-baru ini.

JEJARI RUNCING…

blog elia jejariruncing.blogspot.com mendapat berjuta lemon page view sekarang ni agaknya.online counter bukan nak cakap la, agaknya memang beribu online agaknya.dasat jugak penangan penjaga gol negara tu erk.haha.kisah si elia ni memang kita kene buat pengajaran sebenarnya.kelak kita lebihla berhati-hati ketika menceritakan kisah peribadi di blog.

agaknya ramai wanita sudah tahu tabiat si apek tu bila bace blog elia si jejari runcing ni.

blog elia jejari runcing boleh la korang google erk, malas kasi backlink, punya banyak pageview dia.hehe

Ada Sebarang Pendapat? Jom Komen.

Si prega di attivare i Javascript! / Please turn on Javascript!
Javaskripta ko calu karem! / Bitte schalten Sie Javascript!
S'il vous plaît activer Javascript! / Por favor, active Javascript!
Qing dakai JavaScript / Qing dakai JavaScript