Gambar Seksi Nora Elena Bersosial – Siti saleha

1

Lihatlah gambar seksi siti saleha yang juga merupakan pemegang watak sebagai nora elena dalam slot akasia di tv3. Gambar siti saleha yang keluar sosial bersama rakan dilihat agak kurang manis dipandang dan kelihatan agak liar. Kepada peminat siti saleha atau nora elena, gambar dibawah ni pasti memusnahkan hati para peminat siti saleha.siti saleha yang dilihat lembut dan ayu menjadi nora elena berubah 100% apabila bersosial.

nak heran apa.kebanyakan artis juga begitu.berapa banyak gambar sebelum ini.artis-artis bersosial, malahan ada yang meneguk arak serta berpeleseran dengan bukan muhrim.artis kini bukanlah icon yang baik.icon yang baik hanyalah watak dalam sesebuah drama.dengan tersebarnya gambar ini dan gambar artis-artis lain, saya mengklasifikasikan artis malaysia bukanlah layak dijadikan contoh yang baik.

walaupun bukan semua artis dan pelakon yang begini, namun sedikit sebanyak, akan memberi impak negatif kepada industry lakonan dan muzik di malaysia.diharapkan artis atau pelakon lebih peka kepada pentingnya menjaga pergaulan.ingat anda tu tumpuan ramai.pergi mana-mana aja mesti ada yang mengambil gambar.sedikir sebanyak akan mencalarkan reputasi anda dalam kerjaya.

gambar ini sudahpun tersebar.dan sumber gambar ini adalah dari beautifulnara.com

tengok gambar siti saleha pelakon nora elena bersosial.

Tags: gambar panas pelakon nora elana, gambar seksi siti saleha, gambar siti saleha bersosial, gambar nora elena bersosial, gambar siti saleha panas, gambar panas nora elena, gambar panas siti saleha nora elena, nora elena seksi, siti saleha seksi, gambar panas, gambar panas nora elena isteri seth tan

1 Comment

  1. artis sekarang ni berlakon kemain lagik nampak ayu hebat bila ungkapkan script ttg agama bumbangbumbang tapi ayat2 yang dilafazkan time berlakon tu x diguna pakai dan tak lekat langsung kat otak pas abis shooting

Ada Sebarang Pendapat? Jom Komen.

Si prega di attivare i Javascript! / Please turn on Javascript!
Javaskripta ko calu karem! / Bitte schalten Sie Javascript!
S'il vous plaît activer Javascript! / Por favor, active Javascript!
Qing dakai JavaScript / Qing dakai JavaScript