GAMBAR NORA DANISH PAKAI TUDUNG KETIKA UMRAH

0

GAMBAR NORA DANISH BERTUDUNG – KERJAKAN UMRAH SEMASA PERKAHWINAN BEKAS SUAMI JEJAI DAN FASHA SANDHA

Nora danish pakai tudung cantik ketika mengerjakan umrah ditanah suci mekah. nora danish yang kelihatan lebih manis dengan mengenakan tudung pada penampilannya ternyata punyai cahaya tersendiri dengan kelihatan lebih tenang.

Nora danish bekas isteri kepada jejai mengaku tidak mendapat kad jemputan perkahwinan fasha sandha. namun nora tidak terasa hati memandangkan beliau hendak menunaikan umrah dan oleh kerana itulah dia tidak dapat kad jemputan tersebut.

Nora danish yang menafikan dia ke mekah untuk membawa diri menegaskan beliau telah merancang trip umrah ke mekah itu sejak februari lalu. jom layan gambar berseri nora danish ketika menunaikan umrah.

“Nora bukan membawa diri, keputusan mengerjakan umrah kali ini dirancang sejak Februari lalu dan tiada kaitan langsung dengan majlis pernikahan mereka.

“Saya akui memang tidak menerima sebarang kad jemputan daripada mereka. Mungkin mereka tahu tarikh perkahwinan mereka sama dengan tarikh Nora berangkat menunaikan umrah dan secara jujurnya saya tidak rasa terkilan atau berkecil hati mengenainya,” jelasnya.

 

Tinggalkan Komen