GAMBAR MAJLIS PERNIKAHAN PERKAHWINAN SYAMSUL YUSOF

1

GAMBAR MAJLIS PERNIKAHAN SYAMSUL YUSOF DAN PUTERI SARAH LIYANA – PERKAHWINAN  PADA PAGI 8 MAC 2014 DI MASJID AL MUKARRAMAH BANDAR SRI DAMANSARA

Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana sah bergelar suami isteri dengan sekali lafas akad di Masjid Al Mukarramah Bandar Sri Damansara pagi ini. Dalam majlis cukup ringkas itu Puteri Sarah telah menerima mas kahwin RM1,111 di hadapan Penolong Pendaftar Nikah, Al Fadil Ustaz Mat Syaharuddin Al Rashid Bin Mat Isa.

Majlis ini turut dihadiri oleh kedua-dua mempelai iaitu Encik Megat Kamaruddin bin Megat Shamsuddin dan Puan Paridah binti Puteh serta Datuk Yusof Haslam dan Datin Patimah Ismail. Turut hadir adalah ahli keluarga dan sahabat handai terdekat termasuk di kalangan artis dan selebriti tanah air. Pihak lelaki membawa 7 dulang hantaran berbalas 9 dulang hantaran daripada pihak perempuan.

Info : Majlis resepsi Syamsul dan Puteri Sarah yang dijadualkan berlangsung malam ini di Dewan N’dah Mahligai Shah Alam terpaksa ditunda ekoran tahap kesiahatan Syamsul yang membimbangkan. Tarikh masih belum ditetapkan. Berikut kami kongsikan gambar sekitar majlis pernikahan tersebut.

Gambar Pernikahan Kahwin Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana

syamsul yusof dan puteri sarah liyana

syamsul yusof dan puteri sarah liyana

1 Comment

Tinggalkan Komen