Download Bini-Biniku Gangster Free Full Movie

0

BINI-BINIKU GANGSTER FULL MOVIE FREE DOWNLOAD MEDIAFIRE

download filem bini-biniku gangster lakonan shaheizy sam, yana samsuddin dan intan ladyana yang mendapat sambutan hangat peminat pawagam cerita melayu seluruh negara.
download filem ini secara percuma hanya disini.sila dunakan hjsplit untuk kombinasikan kesemua file yang telah dimuat turun.jom layan bini-biniku gangster
Synopsis :
Dipejabat, Herry kerap dibuli oleh Mat Saja, tetapi setiap kali Herry dibuli pasti Mat Saja akan menerima balasannya. Perkahwinan mereka yang sudah berusia 2 tahun itu masih belum dianugerahkan anak disebabkan Manja yang pernah mengalami kecederaan perut akibat kisah silam, membuatkan Manja berasa serba salah lalu cuba mencarikan seorang isteri yang boleh memberikan anak untuk suaminya yang tersayang. Ia juga adalah untuk mengalih perhatian Herry dari mengetahui aktiviti luarnya yang semakin sibuk setelah bergelar ketua kawasan, tambahan pula kawasannya kerap diganggu oleh musuhnya Min Siam.
Manja melamar Reanna, rakan sepejabat Herry yang baru untuk menjadi madunya. Walaupun redha dengan perkahwinan suaminya yang baru, jauh disudut hatinya perasaan cemburu melihat kemesraan Reanna dan Herry. Maka berlakulah perang dingin antara Manja dan Reanna dirumah. Sedang mereka asyik bergaduh, tiba – tiba Herry menghilangkan diri. Kedua dua madu itu berusaha mencari Herry di merata tempat, Manja bergegas ke tempat musuhnya iaitu Min Siam, kerana khuatir Herry diculik ahli kumpulan Min Siam.
download bini-binikugangster mediafire: 
link telah dibuang kerana akta hak cipta. harap maaf

Tinggalkan Komen